RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș: „Sper să găsim mijloacele să câştigăm cele două puncte”

/ 9 martie 2012

Tehnicianul Energiei, Liviu Andrieș, speră ca echipa sa să obțină un succes în meciul de duminică, o victorie în fața celor de la CSM București evitând sancțiunile pecuniare anunțate de conducerea clubului gorjean.

Andrieș se așteaptă la un meci echilibrat, echipa bucureșteană având un lot valoros, dar și o situație dificilă în clasament: „Duminică ne aşteaptă un meci care la prima vedere pare facil, dar ţinând cont de situaţia din clasament a celor de la CSM vor veni să se agaţe de orice punct. Suntem într-o situaţie a formei sportive în care nu ne merge jocul în ultima perioadă, iar la ora jocului sper să găsim mijloacele să câştigăm cele două puncte. CSM Bucureşti se luptă pentru evitarea retrogradării, caută să iasă de acolo din subsol, aşa că va fi un meci greu, dar pe acre trebuie să-l câştigăm. CSM-ul are jucători valoroşi în lot, iar acest campionat te poate duce de la agonie la extaz. Poate nici CSM nu merită să fie acolo de jos”, a declarat antrenorul Energiei.

Andrieș mai spune că Energia mai are încă șanse de a ajunge în cupele europene deși acestea sunt destul de mici, un aliat în atingerea acestui deziderat ar fi faptul că în retur s-au înregistrat foarte multe rezultate surprinzătoare: „E un campionat foarte nebun. Odorhei pierde la cine pierde, apoi aceeaşi echipă bate pe Suceava la diferenţă mare, noi batem Bacăul, Dinamo bat şi ei. Rezultate complicate şi neaşteptate, de aceea e frumos şi campionatul. Dacă avem un parcurs bun ne pot ajuta rezultatele indirecte”, a mai declarat tehnicianul târgujian.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.