RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș vrea victoria cu Dinamo: „Sper să ne luăm revanşa după eşecul din tur”

/ 8 martie 2012

Petre Grigoraș crede că echipa sa va arăta mult mai bine la meciul cu Dinamo decât la prima partidă din 2012, tehnicianul Pandurilor mizând pe ambiția băieților săi și pe dorința de revanșă pentru partida din turul campionatului.

„Cu Dinamo vom avea o altă mobilizare, i-am văzut conectaţi. Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Dinamo îşi propune cele trei puncte pentru a rămâne lider. Dar nici noi nu suntem scăpaţi de grijile îndeplinirii obiectivului. Ne dorim să facem un meci bun şi să câştigăm. Nu este imposibil. Sper să găsesc un prim unsprezece care să se lupte de la egal la egal cu mai valoroşii noştri adversari. Sper să ne luăm revanşa după eşecul din tur”, a declarat Grigoraș. Acesta consideră că va fi foarte greu să obțină o victorie în fața dinamoviștilor, aceștia având avantajul valorii lotului și a băncii de rezerve, atuuri pe care Pandurii le pot însă contracara prin atitudine și angajament: „Există o diferenţă de valoare între noi şi ei. Ne trebuie atitudine, angajament, trebuie să fim o familie, o forţă şi rezultatul poate fi de partea noastră. Dacă vom evita greşelile individuale, cred că jocul echipei va avea un ritm bun şi angajament total. La angajament şi determinare trebuie să depăşim Dinamo. Dacă nu vom alerga mai mult ca ei şi nu vom avea o răutate mai mare nu avem şanse”, a adăugat Grigoraș.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București, contând pentru etapa a XX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă la Târgu Jiu, cu începere de la ora 20:30, și va fi transmisă în direct de Antena 1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.