RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maxim despre venirea la Pandurii: „Am făcut alegerea bună”

/ 7 martie 2012

După ce în turul campionatului a jucat mai puțin deoarece a venit cu puțin înainte de startul sezonului și Grigoraș a considerat că este în urmă cu pregătirea, Alexandru Maxim a pierdut și o bună parte din pregătirea de iarnă, dar jucătorul este optimist și speră ca în retur să-și poată ajuta și mai mult echipa din teren.

„Mă simt bine din punct de vedere fizic. Am fost accidentat şi în această iarnă, dar acum sunt bine. Sper să progresez, iar când domnul Grigoraş va conta pe mine voi încerca să dau totul. Nu am pretenţii, am jucat şi în dreapta, şi în stânga şi în centru. Sunt obişnuit să joc unde e nevoie de mine”, a declarat Alexandru Maxim, cel la care Grigoraș a apelat în meciul de la Brașov pentru a juca în flancul drept. Mijlocașul venit în vară de la echipa a doua a celor de la Espanyol spune că alegerea sa de a veni la Pandurii a fost una inspirată: „Am trecut prin momente dificile, un an de zile nu am jucat din cauza unor probleme medicale, iar acum spun că am făcut alegerea bună. Sper să pot demonstra că merit să joc aici. Nu mi-a stat gândul să plec la Dinamo. Vorbeam cu Pintilii, glumeam cu el, şi nu ne gândeam să mergem acolo. Sunt fericit că în vară am venit aici, am găsit un grup unit, frumos şi o echipă bună. Sunt fericit că sunt la Pandurii”, a mai declarat jucătorul echipei gorjene.

Maxim a jucat în acest sezon în 11 partide în tricoul Pandurilor în Liga I acumulând 508 minute pe teren, perioadă în care a reușit să înscrie un gol, în meciul de pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamț.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.