RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Teren foarte bun pentru meciul cu Dinamo

/ 5 martie 2012

Suprafața de joc de pe Municipal este în stare foarte bună, meciul de sâmbătă cu Dinamo urmând a se disputa în condiții excelente.

Deși stratul de zăpadă de pe Stadionul „Municipal” depășea la un moment dat 70 de centimetri, acesta s-a topit în ultimele zile, iar gazonul arată acum bine și la ora meciului cu Dinamo sunt toate șansele ca el să arate și mai bine. Soarele a topit cea mai mare cantitate de zăpadă, administratorii bazei ajutând procesul de topire în weekend prin împrăștierea ultimului strat și prin irigarea terenului, care a contribuit și ea la topirea zăpezii în condițiile în care temperaturile au fost pozitive.

Dacă suprafața de joc de pe „Municipal” este foarte bună, condițiile de pe trerenul trei, cel pe care se vor antrena jucătorii de la Pandurii, nu sunt încă dintre cele mai bune. Zăpada a fost îndepărtată total, dar terenul încă mustește de apă și are zone mari în care iarba este foarte rară, de vină fiind pământul care conține prea multă humă ce nu asigură un drenaj bun.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • GORJ spune:

    nu meritati sa jucati pe un astfel de stadion j*e*g*u*r*i*l*o*r!!!!!!! va bateti joc de suporterii acestui club RUSINEEEEEEEEEEEEEE

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.