RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Tot noi, cei rămași, va trebui să punem osul la treabă”

/ 5 martie 2012

Grigoraș îndeamnă încă o dată la realism amintind că echipa a ieșit din perioada de transferări din această iarnă în dezavantaj și spune că jucătorii rămași trebuie să tragă tare pentru îndeplinirea obiectivelor.

„În afara celor trei jucători accidentați, Rusu, Pleașcă și Băcilă, am mai pierdut trei jucători și nu sunt ușor de înlocuit aceste pierderi într-o perioadă atât de scurtă. Din păcate, nici în campania de transferări nu am prea reușit să aducem ceea ce ne-am dorit. E clar, față de turul campionatului, suntem o echipă mai slăbită”, a caracterizat Grigoraș perioada de mercato de iarnă de la Pandurii, gorjenii trecând la capitolul veniri doar pe Ungurușan, Ibeh, Neagu și Roberto Dumitru, ultimul fiind, de fapt, doar o promovare din propria pepinieră.

Antrenorul Pandurilor crede că echipa gorjeană nu mai are timp nici să plângă după jucătorii accidentați și nici să se mai gândească prea mult la cei plecați: „Nici Chiricheș și nici Stromajer nu ne vorm mai putea aduce puncte în viitor, tot noi, cei rămași, va trebui să punem osul la treabă să avem încredere la fiecare partidă că putem scoate un rezultat pozitiv și să sperăm că la sfârșit, cînd se va trage linia, vom îndeplini obiectivul pe care-l avem”, a concluzionat Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.