RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Putem obţine o victorie frumoasă cu Cluj”

/ 4 martie 2012

Energia joacă luni, de la ora 19:00, în compania campionilor de la U Mobitelco Cluj, echipă pe care a învins-o în turul campionatului, la Cluj Napoca, cu scorul de 92-89.

Antrenorul Slobodan Nikolic așteaptă un joc frumos și laudă clubul ardelean pentru felul în care promovează baschetul în general și pe cel românesc în special: „Luni o să avem un meci foarte frumos şi interesant, punem accentul pe frumos pentru că U Cluj este actuala campioană a României. Am un respect deoasebit pentru antrenorul Ţenter şi managementul echipei din Cluj. Vor să progreseze în fiecare an în baschetul românesc. Anul acesta au făcut o figură frumoasă în Euro Challenge, au câştigat un meci important în faţa unei echipe din Rusia și poate, cu puţin noroc, ar fi putut merge şi în faza următoare. Meciul este transmis pe DigiSport 3 şi vom face un meci foarte bun de baschet”, a declarat tehnicianul plav. Acesta crede că partida va fi una echilibrată, dar pe care Energia o poate câștiga profitând de forma mai puțin bună a ardelenilor precum și de ajutorul venit din tribune: „Este o situaţie foarte intertesantă pentru că noi am câştigat la Cluj în turul campionatului, însă în ultimul meci Clujul a pierdut acasă cu Piteşti şi nu este bine, pe de o parte, pentru noi, însă această victorie ne arată că putem să câştigăm. Aştept o sală plină la Târgu Jiu pentru că Mobitelco este un nume în baschetul românesc. Avem o şansă în plus pentru că înfrângerea cu Piteşti ne arată că cei din Cluj nu sunt într-o formă foarte bună. Este o situaţie de care trebuie să profităm, iar dacă publicul va fi alături de noi putem obţine victoria. Facem apel la public să vină să ne ajute şi cu Cluj, avem nevoie. Echipa a arătat că are 8-9 jucători care pot evolua la meciul cu Cluj. Mocanu este refăcut complet și cred că putem obţine o victorie frumoasă cu Cluj”, a încheiat Slobodan Nikolic.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • realgorj spune:

    Bafta multa! Cu acelasi joc colectiv din meciul cu Sibiu, si eu cred ca putem invinge! HAI ENERGIA!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.