RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Pentru rezultat le mulţumesc, pentru joc rămâne să discutăm”

/ 4 martie 2012

Jocul echipei nu l-a mulțumit pe antrenorul Liviu Andrieș în partida cu CSM Ploiești chiar dacă rezultatul final a fost unul favorabil gorjenilor.

„Bună zicala aia: pentru rezultat le mulţumesc, pentru joc rămâne să discutăm. Am întâlnit o echipă cu cuţitul la os, repriza a doua am făcut ceea ce trebuia să facem, apărare agresivă, contraatac şi faza a doua. Pe final au apărut şi inexactităţi. La pauză am discutat cu ei. Ce facem, ne jucăm cu soarta fiecăruia dintre noi? Repriza a doua am jucat ceea ce trebuia să joace. Au fost prea multe ratări singuri cu portarul. Când ajungi în această poziție trebuie să bagi mingea în poartă”, a declarat Andrieș la finalul întâlnirii cu CSM Ploiești. Acesta a recunoscut că jocul echipei este încă departe de ceea ce își dorește de la jucătorii săi: „Foarte mult mă îngrijorează jocul echipei. E o treabă veche care se perpetuează. Am crezut că cu aceste jocuri ieşim din starea asta. Unii jucători încă sunt precipitaţi, au impresia că au presiunea mare pe ei, dar până la urmă nu ne taie nimeni capul. Poate doar din salarii…”, a concluzionat Liviu Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.