RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a învins Minerul Mătăsari într-un amical disputat la Rovinari

/ 1 martie 2012

Trupa lui Cătălin Trofin începe să se pună pe roate după ce pauza de iarnă i-a adus mari probleme în defensivă, Jiul pierzându-și trei dintre titularii liniei de fund.

Pe terenul sintetic din Rovinari, Jiul a disputat un meci amical în compania Minerului Mătăsari, echipă pe care a învins-o la limită, scor 1-0 (1-0), grație reușitei din penaști a lui Stoian. Antrenorul Jiului, Cătălin Trofin, consideră că acest meci și-a atins scopul: „Mă bucură faptul că Ahrițculesei și Costescu încep să se crească în evoluții, să se înțeleagă și să se completeze. Sper ca în scurt timp să reușească să și formeze un adevărat cuplu de fundași centrali. Jocul a fost mult mai bun decât în celelalte amicale disputate, jucătorii au început să își creeze mai multe oportunități. Am ratat foarte multe ocazii în acest meci, lucru care mă îngrijorează, dar este și un pas înainte pentru că am reușit să ajungem foarte des la poartă. Fotescu a avut două ocazii de unu la unu cu portarul advers, Șoșoi a avut și el o astfel de ocazie, iar Văcaru a ratat o ocazie immensă din 6 metri. A fost un test foarte bun pentru noi și mă bucur că am vvăzut la jucătorii mei o atitudine bună, agresivă. Poate a fost vorba și despre o revanșă pentru meciul din turul campionatului, deși e greșit să consideri că te revanșezi cu o victorie într-un joc amical pentru un eșec în campionat. Mai bine spus a fost mult orgoliu pus în acest joc și eu mi-aș dori ca jucătorii mei să trateze așa toate meciurile”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Cătălin Trofin, care a fost nevoit să revină asupra deciziei de a rămâne mai mult pe bancă, antrenorul-jucător al Jiului bifând toate cele 90 de minute în teren la acest joc de verificare.

Deși aveau programat un joc de verificare și pentru acest weekend, Jiul Rovinari a anulat întâlnirea cu Apă Craiova: „Am renunțat la amicalul de sâmbătă cu Apă Craiova pentru că am simțit la jucătorii mei o oboseală acumulată în ultima vreme și, având în vedere și subțirimea numerică a lotului, nu aș vrea să forțez, mai ales că reluarea campionatului s-a amânat și vom avea primul meci oficial pe 16 martie”, a încheiat tehnicianul echipei rovinărene.

Jiul Rovinari – Minerul Mătăsari 1-0 (1-0)

Teren sintetic Rovinari

A marcat: Stoian (min. 20 din penalti)

Jiul Rovinari: Constantinescu (min. 46 Nicolae) – Tudorache (min. 75 Vozaru), Costescu, Ahrițculesei, Trofin – Stanciu, Stoian, Popescu (min. 70 Popovici), Davițoiu – Fotescu (min. 60 Bugă), Șoșoi (min. 65 Văcaru). Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.