RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Sunt hotărât în privinţa primului unsprezece”

/ 1 martie 2012

Grigoraș n-are dubii în privința titularilor pentru meciul cu FC Brașov, tehnicianul Pandurilor declarând că, dacă nu vor apărea probleme, la Brașov va juca cu echipa cu care a început ultimul meci amical din Antalya.

„Nu am dubii, sunt hotărât în privinţa primului unsprezece. Sperăm să nu apară vreo accidentare subită, aşa cum am mai păţit şi am rămas cu gura căscată şi sper ca cei care vor intra dacă se vor prezenta ca în ultima partidă cu Gaz Metan Mediaş avem şanse să ne întoarecem cu punct sau puncte. Ultima evoluţie din Turcia a fost o repetţie mai mult decât reuşită şi am fost mulţumit din toate punctele de vedere cum s-au comportat chiar dacă au gost şi greşeli la goluri. Am avut posesie prelungită, ocazii uriaşe, puteam să şi câştigăm. Evoluţia echipei, angajamentul, dăruirea a fost la cote mari şi mi-au dat speranţe că am putea continua jocul bun al echipei şi seria bună de rezultate”, a declarat Grigoraș despre echipa cu care va începe meciul cu FC Brașov.

Lotul deplasat de Pandurii la Brașov este format din portarii Mingote și Lazar și jucătorii de câmp Ungurușan, Viera, Cardoso, Vlad, Rada, Pintilii, Voiculeț, Nistor, Avramescu, Maxim, Lemnaru, Batin, Brata, Cristea, Ibeh și Roberto Dumitru.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.