RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II a demolat Jiul Petroșani într-un amical disputat la Târgu Jiu

/ 28 februarie 2012

Echipa a doua a Pandurilor a disputat astăzi un meci amical pe terenul sintetic din Târgu Jiu în compania celor de la Jiul Petroșani, partida terminându-se cu victoria categorică a elevilor lui Florin Bejinariu cu scorul de 5-0 (2-0).

Popete, trecut în rezervă de Grigoraș de la prima echipă, a deschis scorul pentru gazde în minutul 8, iar Vlăduți a stabilit scorul primei reprize în minutul 25. Tot Vlăduți a dus scorul la 3-0 la cinci minute de la reluare cu un șut la colțul lung din interiorul careului, iar Oiță, în minutul 63, și Golea, în minutul 83, au stabilit scorul final consființind victoria clară a celor de la Pandurii II.

În această săptămână, Pandurii II va mai juca două meciuri de verificare, ambele la Târgu Jiu. Joi, de la 11:30, Pandurii II va întâlni pe terenul sintetic pe cei de la Petrofac Țicleni, echipă la care din această iarnă evoluează și foștii jucători de la Pandurii Adi Popescu, Dan Amzucu și Romeo Rădoi, în vreme ce sâmbătă, de la aceeași oră, va evolua în compania celor de la Hidroelectrica Râmnicu Vâlcea.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.