RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a câștigat meciul amical cu Gaz Metan Podari

/ 28 februarie 2012

Al doilea meci disputat de Jiul Rovinari cu cei de la Gaz Metan Podari în această pauză de iarnă a fost câștigat cu 2-1 (1-1) de elevii lui Cătălin Trofin, partida disputându-se astăzi, pe terenul sintetic de la Rovinari.

Oaspeții au deschis scorul în debutul întâlnirii, dar Fotescu a restabilit egalitatea cu 10 minute înaintea pauzei pentru ca la cinci minute de la reluare Șoșoi a punctat pentru 2-1. „Am început mai ezitant, cu multe pase greșite și am și luat gol destul de repede, gol venit după o bâlbâială a lui Mondescu la un corner. După minutul 20 am pus stăpânire pe joc, am avut o evoluție mai sigură, mai bună, cu multe plecări din linia a doua, am reușit să egalăm, iar în debutul reprizei secunde am marcat și golul victoriei”, a declarat antrenorul Jiului Rovinari, Cătălin Trofin. Acesta a precizat că în meciul de mâine, contra celor de la Știința Turceni, va folosi rezervele: „Mâine voi folosi o echipă diferită. Voi lua cinci jucători de la echipa a doua și voi folosi jucătorii care au jucat mai puțin astăzi”, a completat Cătălin Trofin.

Jiul Rovinari – Gaz Metan Podari 2-1 (1-1)

Teren sintetic Rovinari

Au marcat: Fotescu (min. 35), Șoșoi (min. 70)

Jiul Rovinari: Nicolae (min. 46 Constantinescu) – Tudorache (min. 75 Vozaru), Costescu (min. 75 Toader), Ahrițculesei, Mondescu (min. 46 Trofin) – Stanciu, Popescu (min. 70 Lăcătușu), Stoian, Davițoiu (min. 75 Popovici) – Fotescu (min. 75 Văcaru), Șoșoi (min. 70 Bugă). Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.