RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adunare Generală liniștită la AJF Gorj

/ 28 februarie 2012

Astăzi a avut loc Adunarea Generală a AJF Gorj, adunare care a fost mai liniștită ca niciodată, membrii mulțumindu-se să asiste la prezentarea situației AJF Gorj, a partimoniului acesteia, la tragerea la sorți pentru faza 16-milor Cupei României, fața județeană, precum și la cea care a trimis două rânduri de echipament unor echipe din Liga a IV-a și Liga a V-a.

„Au fost mai mult discuții informale despre bilanțul pe anul trecut, i-am informat pe membrii Adunării Generale despre ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme cu patrimoniul AJF Gorj, despre stadiul lucrărilor de la noul sediu. Am stabilit ca finala Cupei României Umbro să aibă loc în acest am la Mătăsari, am tras la sorți pentru două rânduri de echipament sportiv pentru echipele din Liga a IV-a și a V-a, am stabilit reluarea campionatului pentru data de 11 martie la ambele ligi, în rest n-am avut alte probleme care să fie ridicate de membri”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, președintele AJF Gorj, Mihai Prunariu.

În privința reluării competițiilor la nivelul județului Gorj, stabilită pentru 11 martie, Mihai Prunariu crede că nu va fi pusă în pericol de starea terenurilor sau condițiile meteo: „Terenurile sunt acum înzăpezite, este gheață pe ele, dar sunt sigur că până pe 11 martie ele vor fi practicabile. Dacă vor fi terenuri pe care nu se vor putea juca meciuri, asta vor stabili la fața locului de către arbitri și observator. Dacă vor fi astfel de situații excepționale, în care arbitrul și observatorul vor decide că terenul nu permite disputarea meciului, atunci vom stabili reprogramarea respectivei întâlniri, dar cred că toate terenurile vor fi în regulă pe 11 martie, la reluarea campionatului în Gorj”, a mai precizat Mihai Prunariu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.