RSS post comments feeds rss email feeds twitter

A început deszăpezirea terenului trei din Complexul Sportiv „Municipal”

/ 27 februarie 2012

După ce la sfârșitul săptămânii trecute a demarat acțiunea de îndepărtare a zăpezii de pe terenul sintetic, acțiune care încă nu s-a încheiat, de astăzi s-a trecut și la deszăpezirea terenului pe care Pandurii se vor antrena de săptămâna viitoare pentru meciul cu Dinamo.

Administratorul bazei Complexului Sportiv „Municipal” din Târgu Jiu, Costel Cîrciumaru, a demarat această operațiune de deszăpezire având la dispoziție 20 de oameni angajați ai Primăriei Târgu Jiu și 15 deținuți de la Penitenciarul Târgu Jiu și speră ca întreaga suprafață de joc să devină practicabilă în trei zile. Sub stratul de circa 20 de centimetri de zăpadă sea flă în acest moment și un strat destul de consistent de gheață, însă acesta s-ar putea topi destul de repede în zilele următoare, spre sfârșitul săptămânii urmând a fi așteptate temperaturi mai ridicate.

În ceea ce privește suprafața de joc de pe terenul central din cadrul Complexului „Municipal” din Târgu Jiu, cel pe care Pandurii dispută meciurile oficiale de pe teren propriu, directorul administrativ al celor de la Pandurii, Ion Rădoi, spune că o decizie va fi luată spre sfârșitul acestei săptămâni. Această decizie va fi luată în funcție de condițiile meteo, de temperaturile ce se vor înregistra ziua, dar și noaptea, dar și de modul în care zăpada se va topi în mod natural, în privința apei provenite din topirea zăpezii nefiind nicio problemă, drenajului terenului fiind foarte bun.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.