RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a cedat cu 1-2 în amicalul cu FC Olt

/ 26 februarie 2012

Jiul Rovinari a disputat în weekend primul joc amical la Rovinari după ninsorile abundente din ultima vreme, elevii lui Cătălin Trofin pierzând cu 1-2 jocul disputat pe terenul sintetic contra celor de la FC Olt.

Rovinărenii au jucat de la egal la egal cu echipa din liga secundă în prima parte a jocului, una în care Cătălin Trofin a încercat să pună în teren o echipă cât mai aproape de cea cu care ar putea relua campionatul pe 9 martie. „A fost un joc echilibrat în prima repriză și s-a încheiat cu un rezultat echitabil, după ce în partea a doua a meciului am trimis pe teren și jucătorii care au jucat mai puțin. Am luat un gol pe o minge bâlbâită de Toader, dar mie mi-a plăcut jocul echipei mele din prima repriză, când am avut o posesie bună. Se vede încă lipsa jocurilor, dar sperăm să rezolvăm această problemă în zilele ce vor urma”, a declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Jiul Rovinari va avea în săptămâna viitoare nu mai puțin de patru jocuri de verificare, partide menite să așeze jocul echipei lui Trofin și să compenseze perioada destul de lungă în care nu s-au putut juca la Rovinari. Marți echipa rovinăreană va juca cu Gaz Metan Podari, miercuri va fi un meci cu Știința Turceni, meci în care vor fi folosiți mai mult jucătorii tineri și o serie de jucători de la echipa a doua, joi este programat un meci contra Minerului Mătăsari, iar sâmbătă vor evolua în compania celor de la Apă Craiova.

Jiul Rovinari – FC Olt 1-2 (1-1)

Teren sintetic Rovinari

A marcat: Ahrițculesei

Jiul Rovinari: Constantinescu – Tudorache, Costescu, Ahrițculesei, Davițoiu – Stanciu, Stoian, Popescu, Popovici – Fotescu, Șoșoi. Au mai evoluat: Toader, Vozaru, Ecobici, Filipescu, Lăcătușu, Văcaru, Bugă.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.