RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a remizat cu Gaz Metan Mediaș în Antalya

/ 24 februarie 2012

Ultimul joc amical al Pandurilor din perioada de pregătire de iarnă s-a încheiat nedecis, elevii lui Petre Grigoraș remizând cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-2 (1-1).

„A fost o partidă bună, cu un joc bun al echipei noatre. A fost un test util care ne-a arătat o echipă cu poftă de joc, motivată și cu o bună atitudine, lucruri pe care sperăm să le regăsim în evoluția noastră și la meciul de la Brașov. Sperăm doar să nu avem parte acolo de un teren înghețat. În această seară așteptăm să se alăture lotului și Ibeh”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Medias 2-2 (1-1)

Au marcat: Lemnaru (min. 29), Brata (min. 73) / Vitinho (min. 17), Tahar (min. 63)

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Viera, Cardoso, Vlad – Voiculeț, Pintilii, Nistor – Maxim, Lemnaru, Batin. Au mai intrat: R. Dumitru, Cristea, Brata. Antrenor: Petre Grigoraș.

Gaz Metan: Pleșca – Zaharia, Frăsinescu, Lazăr, Markovic – Avram, Isa Ba, Todea, C. Petre – Breeveld, Vitinho. Au mai jucat: Bratu, Tahar și Al. Munteanu. Antrenor: Cristi Pustai.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.