RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tamboura și Buș, ultimele ținte pentru Pandurii

/ 22 februarie 2012

Ratarea transferului lui Deyvidas Matulevicius îi pune pe gorjeni în situația de a nu mai avea foarte multe opțiuni pentru a-și completa lotul cu puțin timp înainte de reluarea campionatului.

Antrenorul Petre Grigoraș nu mai dorește să discute despre pierderea lituanianului după ce l-a pregătit o lună de zile în cantonamentele din Antalya, tehnicianul declarând într-o emisiune difuzată la Radio Infinit că ar mai avea în vedere doi jucători care ar putea ajunge la Pandurii, unul străin, care a înscris două goluri echipei sale, și altul român, nedorind însă să dezvolte subiectul. Jucătorul străin care a înscris de două ori în poarta Pandurilor în această perioadă de pregătire este Mahambe Tamboura, jucătorul din Mali evoluând în tricoul celor de la FK Shkendija. Atacantul român pe care Grigoraș și-l dorește ar putea fi Sergiu Buș, jucătorul celor de la CFR Cluj fiind în acest moment împrumutat la FCM Târgu Mureș, echipă care însă tocmai a transferat un atacant croat, pe Goran Ljubojevic. Mutarea ar putea fi făcută și în baza unor bune relații între cele două cluburi, de la CFR Cluj venind sub formă de împrumut și Paul Batin, iar în această iarnă la ardeleni a ajuns Stojan Vranjes, un eventual schimb de jucători nefiind exclus.

Vezi aici golurile marcate de Tamboura în poarta Pandurilor:


 

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    sunteti niste nulitati la transferuri !! va uitati sa transferati amatori din ligile 5.6.7 de prin anglia si de prin alte tari. sunteti praf . lasati-va de meserie.!
    Acest club nu are nici macar un scouter sa pune ochii pe un jucator .doi buni sa.i aduca la club si sa fie vanduti pe bani multi.
    si chiar daca ar aduce un jucator bun cu condescu la echipa si care e lingaul lui becali l.ar da imediat la steaua pe cateva parale.

    • spaga spune:

      a adus si condescu un jucator de 1 mil 500 de euro sa recunoastem :)) . pe ilie iordache . acest ti..n care nu a fost niciodata recunascator acestui club . stromajer presupun ca a plekat pe cateva mii de euro.. asa cum e obisnuita conducerea sa faca afaceri . vranjes sigur a fost cedat gratis .imprumut cfr ! chiriches pe 700.000 . care acum in iarna daca al mai tineau valora cel putin 1.000.000 euro . afaceristi mari la acest club

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.