RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tătaru, Bucur și Popete – lăsați acasă, Fărcășanu – promovat la prima echipă

/ 20 februarie 2012

Patru dintre jucătorii care au făcut parte din lotul gorjenilor cu care Grigoraș a fost în cel de-al doilea cantonament din Antalya nu vor mai face parte din lot și în cel de-al treilea cantonament.

În vreme ce Matulevicius a devenit deja istorie pentru Pandurii, lituanianul semnând deja cu polonezii de la Krakow Cracovia, iar Tătaru este în carantină deoarece are varicelă, Bucur și Popete au fost lăsați acasă. În ceea ce-l privește pe Bucur, oficialii Pandurilor caută o soluție pentru un împrumut, iar Popete este unul dintre puținii jucători ai gorjenilor care nu au bifat niciun minut în teren în turul campionatului, ba mai mult decât atât, doar fundașul dreapta târgujian și Horvat nu au prins nici măcar o singură dată lotul de 18 pentru meciurile din primele 18 etape ale campionatului în curs.

În schimb, Grigoraș l-a chemat de la echipa a doua pe Fărcășanu, jucător care la propunerea sa a fost reprofilat ca fundaș dreapta și care va fi testat în acest al treilea cantonament din Antalya alături de doi jucători de culoare ce au fost propuși Pandurilor pentru probe în această perioadă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • TEDD spune:

    Buna seara cred ca o buna solutie avand in vedere ca este un fotbalist experimentat si a mai jucat la noi ar fii daca nu transferam ceva in 2 saptamani sa ne multumim cu locul 12-14 florin stanga . O seara buna

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.