RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trofin caută soluții pentru defensivă

/ 17 februarie 2012

După ce Jiul s-a despărțit în această iarnă de mai mulți jucători, Cătălin Trofin are probleme în a găsi formula defensivei cu care rovinărenii vor începe returul.

Trașcă a fost transferat la Gloria Bistrița, Amzucu a plecat la Petrofac Țicleni, Cîrciumaru are ruptură la ligamentele genunchiului, iar Trofin va intra pe teren doar dacă situația o va cere, urmând a se concentra mai mult pe antrenorat, așa că întreaga linie de fund a Jiului din turul campionatului. „La ce pierderi am avut în defensivă, suntem victime sigure. Încet, încet sper să găsesc soluțiile pentru a acoperi aceste pierderi. Ne-ar fi ajutat mult sosirea lui Bertea, dar transferul său nu este deloc sigur, nu cred că va putea veni. Am mai vorbit cu Tavi Cojocaru, cel care a fost antrenor la Pandurii în urmă cu ceva ani, care este acum impresar și mi-a propus un fundaș central de 24 de ani care a jucat pe la Corvinul. Să vedem în ce măsură va putea acest jucător să ne ajute și el. Deocamdată nu am la ce să îl văd neavând teren pentru a face jocuri. Îl aștept la jocuri pentru a vedea de ce este în stare”, a declarat antrenorul Jiului Rovinari, Cătălin Trofin.

Deși au avut în plan un meci cu Minerul Mătăsari pentru sâmbătă, acesta nu se va mai juca datorită faptului că terenurile nu au fost deszăpezite, ninsorile căzute până nu demult lăsând în urmă nămeți greu de urnit din loc. Cătălin Trofin speră ca în curând să poată folosi terenul, mai ales că săptâmâna viitoare e programată revanșa pentru meciul de la Podari: „Săptămâna viitoare am dori să jucăm cu cei de la Gaz Metan Podari, să le întoarcem invitația pe care ei ne-au făcut-o și pe care am și onorat-o, însă depinde de condițiile meteo și de starea terenurilor”, a mai declarat antrenorul rovinărean.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.