RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a învins pe Rad Belgrad cu 2-1

/ 14 februarie 2012

Ultimul joc amical al Pandurilor din acest stagiu desfășurat în Antalya s-a încheiat cu victoria echipei gorjene cu 2-1 (2-0) în fața sârbilor de la FK Rad Belgrad.

Nistor a deschis scorul pentru echipa lui Petre Grigoraș în minutul 23, iar Alex Grigoraș a stabilit scorul pauzei prin golul înscris în minutul 33. Cu două minute înainte de finalul întâlnirii, Rad Belgrad a redus din handicap stabilind scorul final la 2-1. Astfel, Pandurii a înregistrat al doilea succes din acest al doilea stagiu de pregătire din Antalya, primul fiind acela repurtat în compania moldovenilor de la FC Costuleni cu scor 3-2. Echipa gorjeană a pierdut de două ori cu 3-0, în fața celor de la FK Zeta și Shkendija, cu 2-1 în fața celor de la Novi Pazar și a remizat, scor 3-3, cu MTK Hungaria.

Pandurii se întorc mâine în România, însă o vor face doar pentru câteva zile, elevii lui Grigoraș urmând a efectua apoi un nou stagiu, de opt zile, tot în Antalya.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.