RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Mergem la Lisabona să jucăm”

/ 13 februarie 2012

Antrenorul Energiei, Liviu Andrieș, este conștient că nu se mai pune problema calificării în faza următoare a Cupei Cupelor, însă vrea ca la Lisabona echipa sa să nu se facă de râs.

„Trebuie să tragem o concluzie clară, cred că la acest moment, la ce echipă avem și ce lot avem, atât putem. Am dat de o echipă foarte bine organizată din toate punctele de vedere și ca omogenitate, și ca lot și administrativ. După pauză n-am mai avut prospețime, ei au fost mai agresivi. Mi-am dat seama de la pauză că vom avea o a doua repriză foarte, foarte grea pentru că i-am simțit că sunt epuizați și nu mai au soluții”, a declarat Liviu Andrieș sintetizând evoluția echipei sale în manșa tur cu Benfica Lisabona din optimile Cupei Cupelor la handbal masculin. Tehnicianul echipei gorjene spune că Benfica este echipa care merită să meargă mai departe, dar Energia nu va face figurație la Lisabona: „Mergem la Lisabona să jucăm. La ceea ce am simțit în teren, cred că este jucată calificarea. Benfica este o echipă foarte puternică și merită să meargă mai departe”, a mai spus Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.