RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Asoltanei e absent de vreo patru jocuri”

/ 13 februarie 2012

Evoluțiile extrem de slabe ale lui Alexandru Asoltanei din ultima vreme și indolența de care jucătorul dă dovadă pe teren și pe marginea acestuia l-au făcut pe antrenorul Liviu Andrieș să răbufnească în timpul meciului cu Benfica Lisabona.

În minutul 52 al întâlnirii cu Benfica, la scorul 21-27, antrenorul Liviu Andrieș a dorit să-l introducă pe teren pe Asoltanei, dar extrema stângă a gorjenilor s-a ridicat cu greu de pe bancă, motiv care l-a determinat pe tehnician să îl împingă pe jucător înapoi pe bancă și să nu-l mai folosească până la final. Până în acel moment, Asoltanei a avut o prestație modestă pe teren, iar de pe bancă privea oarecum absent desfășurarea partidei, atitudine taxată de Andrieș: „Asoltanei e absent de vreo patru jocuri. O să am o discuție cu el, i-am mai spus și înainte de acest joc că trebuie să-și revină. Văd că nu-și revine. Cred că i s-a urcat puțin la cap, cam toți l-am gâdilat în ultima perioadă, Asos în sus, Asos în jos, și Asos e în ultimele patru meciuri la potențialul cu care a venit de la Baia Mare, adică un copil cu calități extraordinare, dar foarte, foarte indolent”, a declarat antrenorul Energiei despre motivele reacției avute la adresa jucătorului.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.