RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Șanse mici pentru Purje la Pandurii

/ 10 februarie 2012

Antrenorul Petre Grigoraș nu este deloc hotărât să-l păstreze în continuare pe estonianul Ats Purje considerând că, în ciuda faptului că este un internațional, nu este peste media echipei pe care o conduce.

„Nu vreau să fac transferuri de dragul de a face şi să mai dăm şi bani pe jucător când nu e peste media echipei. Nu este peste ce avem noi. Din păcate nu avem bancă de rezervă. Pentru un prim unsprezece, jucători destul de combativi găsim, dar stăm prost la banca de rezervă. În tur aveam 15-16 jucători pe care puteai să-i bagi în teren şi nu se vedea, nu se cunoştea absenaţa lui Pintilii sau Voiculeţ. Aveam pe ce ne baza, acum după ce au venit accidentările, trei la număr, iar alţi trei au plecat, e destul de greu de înlocuit. La unu-doi poţi găsi soluţii, dar șase e destul de mult”, a declarat Grigoraș despre situația transferurilor de la Pandurii din această iarnă. Acesta spune că doar Ungurușan și Matulevicius i-au atins așteptările și sunt OK din punctul său de vedere: „În afară de Unguruşan, care e rezolvat şi ne va ajuta. Pe Matulevicius sunt tentat să-l opresc, să vedem câţi bani costă pentru ca să-l transferăm. E un jucător care mi-a lăsat o impresie favorabilă, personal l-aş lua. Purje are şanse mici. Nu mi s-a părut un jucător care să fie peste ce avem noi, fiind jucător de echipă naţională să arate că e mai bun decât ce avem aici, de asta îl aducem să fie peste media echipei dar nu este. Chiar dacă a dat un gol nu e relevantă evoluţia lui”, a comentat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • dan spune:

    eu raman la parereaca purje este un jucator bun,nu foarte bun pt ca ar costa mult,dar pt banda dreapta sau stanga eu zic ca face fata cu brio…..
    nici stromajer sau vranjes cand au venit nu rupeau gura targului si au evoluat pe parcurs….
    poate grigoras il refuza pe ats purje pt a mai juca si fiul sau ???

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.