RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a învins cu 3-2 pe FC Costuleni

/ 10 februarie 2012

Într-un meci jucat în această seară în Antalya, Pandurii a învins cu 3-2 (0-2) pe FC Costuleni, ultima clasată în prima ligă din Moldova.

Grigoraș a decis în ultimul moment să joace și acest joc amical deși echipa gorjeană are și mâine un meci amical programat în compania macedonenilor de la Shkendija. Tehnicianul Pandurilor a trimis pe teren o echipă a rezervelor , titularii urmând a juca sâmbătă cu Shkendija.

Moldovenii au deschis scorul în minutul 12 și l-au majorat în minutul 20, între cele două goluri ale celor de la FC Costuleni, Pandurii ratând un penalti prin Călin Cristea. După pauză pandurii lui Grigoraș au revenit puternic, au redus din diferență prin Roberto Dumitru, care a transformat un penalti în minutul 50. Cu cinci minute înainte de final, Roberto Dumitru a realizat dubla marcând din lovitură liberă, iar Neagu, în minutul 89, a adus in-extremis victoria Pandurilor în fața celor de la FC Costuleni.

Pandurii Târgu Jiu – FC Costuleni 3-2 (0-2)

Au marcat: R. Dumitru (min. 50 și 85) și Neagu (min. 89)

Pandurii: Lazar (min. 46 Horvat) – Popete, Tătaru, Rada, Unguru – Neagu, Avramescu, Cristea  – Purje, Bucur, R. Dumitru. Antrenor: Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.