RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Nu cred că suntem favoriţi la Timișoara”

/ 7 februarie 2012

Energia va juca în campionat cu Poli Timișoara un meci în care Liviu Andrieș consideră că echipa sa va pleca cu șansa a doua.

Antrenorul echipei gorjene consideră că jucătorii săi sunt motivați să obțină un nou succes, dar adversarul este unul care are o motivație cel puțin la fel de mare:„ Am văzut motivaţie şi mergem cu speranţe mari la Timişoara, deşi ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu. Timişoara este o echipă în lipsă de puncte, s-a investit foarte mult acolo în ultimul timp, s-au făcut transferuri, sunt mulţi bani, şi cu siguranţă îşi doresc mult să urce în clasament. Nu cred că suntem favoriţi, deşi am bătut Bacăul şi suntem în clasament peste Timişoara. Ținând cont de ce s-a întâmplat acolo ei sunt favoriţi. Acum putem să-i batem jucând cu mintea şi cu sufletul”, a declarat Liviu Andrieș. Pentru tehnicianul târgujian, recuperarea jucătorilor va fi foarte importantă în perioada următoare, una în care Energia are de jucat atât în campionat, cât și în Cupa Cupelor: „Am vorbit şi cu băieţii. Avem două jocuri la trei zile, dar dacă reuşim să ne recuperăm din punct de vedere psihic şi fizic şi să ne motivăm eu zic că putem face un lucru frumos. Va fi un meci de luptă ca şi cu Benfica”, a mai spus Andrieș, care la Timișoara se va putea baza pe Rădulescu, dar nu este sigur de prezența în teren a lui Şandru, interul Energiei făcând entorsă la meciul cu Știința Dedeman Bacău.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.