RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Elena Moagă merge la Balcaniada de la Istanbul

/ 6 februarie 2012

Performațele atletismului gorjean continuă să surprindă, Elena Moagă, sportivă a clubului CS Pandurii Târgu Jiu, reușind să se califice la Campionatele Balcanice de atletism în sală.

Deși s-a antrenat doar afară, în condiții destul de grele având în vedere și faptul că pista de atletism nu a fost încă refăcută, Elena Moagă s-a impus în cursa de 3.000 de metri a Grand Prix-ului de sală de la București. Chiar și antrenorul său, Ion Bură, spune că performanța reușită de atleta târgujiancă este una surprinzătoare în condițiile date: “Rezultat neaşteptat pentru că nu am făcut sală. Moagă a surclasat toată crema atletismului la 3.000 de metri şi şi-a făcut şi record personal. Fiind prima în ţară s-a calificat la Balcaniada de la Istanbul pentru că aşa e regulamentul”, a declarat antrenorul Ion Bură.

Elena Moagă va reprezenta România la Balcaniada de atletism în sală care se va desfășura la Istanbul în perioada 17-18 februarie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.