RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a pierdut cu 3-0 meciul cu muntenegrenii de la FK Zeta

/ 5 februarie 2012

Elevii lui Petre Grigoraș au cedat la scor de forfait primul meci disputat în al doilea stagiu din Antalya, echipa gorjeană cedând cu 3-0 (2-0) în fața celor de la FK Zeta, locul 4 din campionatul din Muntenegru.

Grigoraș a început mciul cu o formulă în care și-au găsit loc mai ales rezervele, dar și un jucător tunisian aflat în probe la Pandurii: Horvat – Popete, Tătaru, Rada, Unguru – Cristea, Avramescu, Neagu – Grigoraş, Lemnaru, Maatouk. În această formulă, Pandurii a cedat de două ori, muntenegrenii au marcat în minutele 19 și 35 și au condus la pauză cu 2-0. În partea a doua a meciului, Grigoraș a introdus titularii, pe teren fiind trimiși și Ungurușan, Matulevicius și Purje, formula cu Mingote – Unguruşan, Viera, Cardoso, Al. Vlad – Maxim, Nistor, Voiculeţ – Purje, Matulevicius și Batin oferindu-le gorjenilor mult mai multe ocazii, dar tot muntenegrenii au marcat, în minutul 64 scorul devenind 3-0.

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, spune că partida a fost dominată clar, în a doua sa parte, de gorjeni, dar ratările imense s-au succedat la poarta muntenegrenilor: „Nu e un test edificator, am jucat o primă repriză cu jucătorii pe care i-am folosit mai puțin, iar în partea a doua, deși am dominat total jocul, am ratat enorm. Am avut 7-8 mari ocazii de gol, însă nu am reușit să înscriem. Sper ca în campionat să nu mai ratăm așa”. Pîrvulescu spune că estonianul Purje a jucat în nota coechipierilor săi din partea a doua a meciului cu FK Zeta, o decizie în privința sa urmînd a fi luată doar după ce va mai fi urmărit în câteva partide amicale: „Toată echipa din repriza a doua a jucat bine, doar că nu am reușit să marcăm. În privința lui Purje nu este edificatoare doar această evoluție. Urmează să-l mai vedem și în alte jocuri”, a mai declarat executivul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.