RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Studentele târgujiene, egalate în ultima secundă

/ 4 februarie 2012

Divizia A de handbal handbal feminin s-a reluat în acest weekend, liderul seriei B, echipa gorjeană ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu remizând pe teren propriu, scor 25-25 (11-13), în prima etapă a returului, cu HC Alba Sebeș.

Elevele cuplului Andrieș/Todea au reușit să înscrie de trei ori consecutiv după ce oaspetele deschiseseră scorul, astfel că în minutul 5 scorul era 3-1. Handbalistele din Sebeș au revenit puternic și la jumătatea primei reprize scorul era 6-9. Gorjencele au reușit să revină la un singur gol diferență, scor 9-10, dar au urmat trei goluri consecutive înscrise de echipa vizitatoare și scorul a devenit 9-13, tabela consemnând în minutul 28 cea mai mare diferență între cele două echipe. Studentele gorjene au reușit să înscrie ultimele două goluri ale primei reprize și la cabine s-a intrat cu scorul de 11-13.

Deși echipa oaspete a fost cea care a marcat prima și în repriza secundă, gazdele au avut o răbufnire de orgoliu și în minutul 36 tabela indica din nou un scor egal, 14-14. Au urmat minute bune în care târgujiencele au alergat mereu după egalare, la jumătatea reprizei secunde reușind mai mult decât atât, în minutul 45 ACSU trecând din nou, după mult timp, în avantaj, scor 19-18. Finalul meciului a fost unul electrizant, oaspetele au preluat conducerea din nou, scor 20-22, dar studentele au răspuns cu trei goluri consecutive. Cu trei minute înainte de final, tabela indica un scor egal, 23-23, și nimeni nu se putea hazarda să spună în ce parte va înclina balanța la final. Gazdele au luat un avans de două goluri, iar în fața ultimului minut s-a intrat cu scorul de 25-24. Cu 15 secunde înainte de final oaspetele au avut o aruncare de la 7 metri, aruncare pe care însă au ratat-o. La 25-24 cu 15 secunde înainte de final, lipsa de experiență a târgujiencelor și-a spus cuvântul, Georgiana Predoi s-a avântat pe contraatac în loc să păstreze posesia până la final, a încercat un lob ce a căzut pe plasa porții adverse, mingea a fost repusă rapid în joc de oaspete, iar în ultima secundă a picat golul care a închis tabela cu un scor egal, 25-25.

ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu – HC Alba Sebeș 25-25 (11-13)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 350

ACSU: Feraru, Diaconu, Gruia, Florea, A. Predoi (4), Buncilă (5), Cățelu (2), Giurcan, G. Predoi (9), Enache, D. Predoi (3), Ungureanu, Napu (2). Antrenori: Iulian Andrieș și Ion Todea.

HC Sebeș: Cochici, Mormeciu, Ilea, Gornistu, Ciolan (3), Baltag, Bojan, Bogdan (3), Pojar (3), Paștiu (4), Tecariu (7), Lopătaru (1), Almășan (4), Hoha. Antrenor: Dorin Cian.

Arbitri: Radovici / Ristea

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.