RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjes, oferit împrumut la CFR Cluj

/ 3 februarie 2012

Stojan Vranjes este privit de ardelenii de la CFR Cluj drept soluția perfectă pentru înlocuirea lui Renan, jucătorul Pandurilor fiind oferit de conducerea gorjeană sub formă de împrumut până la vară.

„În cazul lui Vranjes nu pot să spun dacă este sigură sau nu trecerea sa la CFR Cluj. Cert este că noi ne-am înțeles cu CFR Cluj pentru un împrumut al jucătorului, rămâne și ca el să se înțeleagă cu ardelenii. Având relații foarte bune cu cei de la CFR Cluj, de unde l-am luat sub formă de împrumut pe Batin, am decis să îl împrumutăm gratis pe Vranjes până în vară. Important este ca el să joace, să fie remarcat și astfel să poată să fie vândut în vară”, a dezvăluit Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

În returul sezonului trecut, într-un meci disputat la Drobeta Turnu Severin și câștigat de Pandurii cu 2-1, Vranjes a reușit să înscrie în poarta celor de la CFR Cluj.

Vranjes a intrat în conflict cu antrenorul Petre Grigoraș la finalul turului și a ieșit din calculele acestuia, în această iarnă fiind aproape și de un transfer la FC Vaslui, transfer care a picat, Adrian Porumboiu acuzând atunci impresarul jucătorului pentru ratarea tranzacției.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.