RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Sunt optimist, aştept meciul cu Sibiul!”

/ 2 februarie 2012

Antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, crede că echipa sa a ajuns la un nivel optim pentru a se putea confrunta de la egal la egal cu echipele puternice ale campionatului și spune că este pregătită pentru o victorie în fața sibienilor.

„După o lună de zile de muncă şi patru meciuri oficiale echipa este pregătită pentru testul cu Sibiu. Întâlnim o echipă bună. Avem şase meciuri jucate în acest an, patru oficiale şi două amicale şi cred că suntem pregătiţi”, a declarat Slobodan Nikolic extrem de încrezător în forța echipei sale de a trece cu bine peste un nou meci foarte important în drumul spre play-off. Tehnicianul echipei gorjene mai spune că se bazează foarte mult acum și pe conaționalul său, Rajko Kljajevic, jucător care ar trebui să-l anihilieze sub panou pe Scott: „Este foarte important că suntem pregătiţi şi nu avem jucători accidentaţi. După două săptămâni şi Rajko este pregătit şi vrea să facă un meci mare. La Dinamo a jucat bine. Toată lumea îl cunoştea pe David Steffel după primele 18 etape. Avem ceea ce ne-am dorit, dacă va începe o bătălie sub panou cu Scott, Rajko ne va ajuta foarte mult. Sunt optimist, aştept meciul”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.