RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Reîntâlnire cu Sandu Iacob

/ 2 februarie 2012

Fost jucător la Energia Pandurii Târgu Jiu în sezonul trecut, Sandu Iacob se va întoarce vineri la Târgu Jiu în calitate de adversar al gorjenilor.

Interul dreapta al celor de la Știința Dedeman Bacău este primit cu căldură de foștii săi coechipieri precum și de antrenorul Liviu Andrieș, care l-a avut pe băcăuan și secund la Energia: „Ne reîntâlnim cu Sandu Iacob. Este o plăcere. A fost un coleg extraordinar şi e o plăcere de a ne revedea. Ştie filozofia noastră, el nu a mai jucat în ultimul timp. Probabil le-a spus despre noi, dar acum sunt informaţii pe care mizăm şi noi şi ei”, a declarat Andrieș despre reîntâlnirea cu Sandu Iacob.

Sandu Iacob a fost adus la Energia Pandurii Târgu Jiu de către Vasile Stângă, a pus umărul la atingerea celei mai bune performanțe din istoria clubului târgujian, finala Cupei României jucată în vară în compania celor de la HCM Constanța, după care a ales să se întoarcă acasă, la Bacău.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.