RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Bacăul pleacă cu prima şansă”

/ 2 februarie 2012

Energia nu are timp să plângă prea mult după înfrângerea suferită acasă în fața celor de la Bucovina Suceava, trupa gorjeană având de disputat vineri un nou meci extrem de important, în compania ocupantei locului secund din Liga Națională, Știința Dedeman Bacău.

„Bacăul e o echipă puternică, care s-a anunţat cu pretenţii de la început. Sunt pe locul doi, cu jucători cu valoare şi experienţă. Ţinând cont de ultimele două rezultate şi locul din clasament Bacăul pleacă cu prima şansă. Noi trebuie să ne ridicăm la nivelul lor şi să jucăm”, declară Liviu Andrieș despre meciul echipei sale cu Știința Dedeman Bacău. Antrenorul gorjenilor spune că, deși este o echipă mai puternică decât cea a Sucevei, Bacăul are un stil care convine Energiei: „I-am vizionat pe cei de la Bacău. Par a fi mai aşezaţi, dar sunt şi ei pe alergare, la fel ca Suceava. Ne convine mai mult stilul lor decât cel al suceavenilor. În apărare sunt la fel de arţăgoşi şi mizează mult pe contraatac. Au apărare foarte agresivă, au şi doi portari foarte buni. Un gruzin valoros şi Laufceag”, a mai spus Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.