RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari se întoarce mâine din cantonament

/ 2 februarie 2012

Chinul jucătorilor de la Jiul Rovinari se apropie de sfârșit, cantonamnetul de la Herculane urmând a se încheia mâine, cel mai probabil cu un joc în compania celor de la Autocatania Caransebeș.

„Mâine vom încheia acest stagiu de pregătire. La ora 11:00 am putea să jucăm cu cei din Caransebeș, dar nu vom juca decât în cazul în care va ninge. Dacă nu va ninge și nu va fi mai cald, nu vom juca pentru că este foarte frig, este ger și nu vom risca să jucăm pe o suprafață înghețată. Dacă nu vom juca, vom mai face un ultim antrenament aici după care ne vom întoarce acasă”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, antrenorul Cătălin Trofin. Acesta este mulțumit de felul în care jucătorii săi au răspuns solicitărilor în acest cantonament: „S-au comportat foarte bine, a fost o perioadă mai grea, dar le va prinde bine pe viitor. Nu am avut probleme medicale importante, care să țină jucătorii de la antrenamente mai mult de o zi. Singura problemă a avut-o Săulescu, jucător care a făcut rubeolă și a fost trimis acasă mai devreme”.

În zilele următoare Jiul Rovinari urmează să-și pună la punct și programul de jocuri amicale: „În perioada următoare nu vom mai putea juca cu echipele din Gorj pentru că Minerul Mătăsari abia a ajuns la Herculane, Motru este în cantonament la Sinaia, iar Pandurii II a urcat la Rânca. Ne vom orienta spre zona Doljului și este posibil să jucăm un meci amical cu Apă Craiova, o echipă destul de bună. Oricum, mai avem destul de mult timp. Reluarea campionatului este programată pe 2 martie, dar avem experiența anilor trecuți și cred că nu se va începe mai devreme de 10 martie având în vedere și condițiile meteo care sunt acum și de terenurile care vor fi extrem de afectate”, a mai declarat Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.