RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alex Grigoraş explică episodul petrecut la meciul cu FK Baku: „Oboseala psihică şi-a spus cuvântul”

/ 2 februarie 2012

Alex Grigoraș a trecut peste muștruluiala pe care tatăl și antrenorul său i-a administrat-o în meciul cu FK Baku și promite că va fi mai puțin recalcitrant pe teren indiferent de tratamentul la care va fi supus de adversari.

„Nu sunt supărat pe antrenor, nu am de ce. Pe toată lumea ceartă. Cearta e benefică şi din certuri constructive învăţăm. O să mă abţin, cearta cu adversarii nu aduce nimic bun. Am fost provocat, nu am avut ce face. Era şi ultimul amical, ultima zi de cantonament şi probabil, oboseala psihică şi-a spus cuvântul. Nu e o scuză. O să încerc să-mi revizuiesc comportamentul”, a comentat  Alexandru Grigoraș episodul petrecut la finele primului stagiu din Antalya. Atacantul Pandurilor spune că simte că prin jocurile pe care le-a prins în tricoul Pandurilor a căpătat mai multă experiență: „Eu, personal, vreau să prind cât mai multe minute în tricoul Pandurilor, să ajut echipa şi să încep să dau goluri. Experienţa se capătă jucând. M-am adaptat foarte bine la Pandurii şi sper ca evoluţiile mele să fie mai bune. Concurenţa e bine venită. Cel mai bun să intre în teren şi să ajute echipa, asta e important”, a mai declarat Grigoraș junior.

După un parcurs foarte bun al Pandurilor în turul campionatului, Alex Grigoraș speră ca echipa sa să poată să facă un retur în aceleași coordonate, iar finalul să-i găsească pe o poziție cât mai onorantă: „Aşteptările sunt mari şi din partea noastră pentru noi. Sper să facem un retur la fel de bun ca turul. Dacă ar fi şi mai bun ar fi extraordinar. Calificarea în cupele europene ar fi extraordinar pentru noi. Obiectivul nostru e altul, dar dacă tot am muncit atât de mult şi am realizat un joc bun şi o clasare bună, sperăm să nu dăm înapoi, să nu ne mulţumim cu puţin”, a încheiat tânărul atacant al gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.