RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viera: „A plecat Chiricheș, nu mai vorbim de el acum!”

/ 1 februarie 2012

Ousmane Viera se bucură de faptul că Pandurii pleacă din nou în cantonament, ivorianului fiindu-i extrem de greu să se obișnuiască cu frigul din România.

„E la fel ca în Rusia… Niciodată nu am prins atât de frig. Când am venit erau -10 grade, acum sunt -15. E greu pentru mine. Nu pot să mă obișnuiesc niciodată cu frigul acesta. E bine că plecăm, că nu mai puteam. În Antalya, chiar dacă sunt 0 grade, tot e mai bine ca aici, la -15 grade…”, a declarat Viera înainte de plecare echipei în cel de-al doilea cantonament în Antalya.

În ceea ce privește schimbările din defensiva Pandurilor după plecarea lui Chiricheș și accidentarea lui Rusu, Viera spune că totul este istorie și ei trebuie să se gândească doar la viitor și la felul cum trebuie să joace alături de noii colegi din apărare: „Din păcate am avut parte de o accidentare a lui Rusu în cantonament, dar acesta este fotbalul. Ne pregătim în continuare serios pentru retur. După plecările din iarnă este foarte greu să ne sincronizăm cu noii jucători, trebuie să lucrăm mai mult, să ne coordonăm mai bine. E greu fără Chiricheș, fără Rusu, dar avem jucători și trebuie să ne descurcăm și fără ei. Asta e viața de fotbalist, trebuie să ne adaptăm și cu alți jucători. A plecat Chiricheș, nu mai vorbim de el acum!”, a concluzionat Ousmane Viera.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.