RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii și-a reluat antrenamentele la Târgu Jiu

/ 30 ianuarie 2012

Pentru că una dintre zilele libere inițial acordate de antrenorul Petre Grigoraș jucătorilor s-a pierdut pe drum din cauza vremii nefavorabile ce i-a ținut o noapte în Istanbul, revenirea la antrenamente la Târgu Jiu a fost devansată cu o zi.

Astăzi, la Târgu Jiu s-au reunit doar o parte dintre jucătorii Pandurilor, cei localnici precum și cei care au ales să nu mai facă deplasarea până în zonele în care au domiciliul, iar mâine este programat un prim antrenament în formulă lărgită pentru echipa gorjeană. Pandurii vor efectua mâine un singur antrenament, la ora 16:00, un alt antrenament fiind programat pentru echipa gorjeană și miercuri, antrenament după care se va face deplasarea spre București, de unde joi, pe 2 februarie, trupa lui Grigoraș va pleca din nou în Antalya, cu un charter închiriat de FRF pentru a aduce înapoi în România jucătorii echipei naționale în România după cantonamentul din Turcia.

La Târgu Jiu este așteptat și fundașul dreapta Bogdan Ungurușan, negocierile Pandurilor cu U Cluj pentru cedarea jucătorului fiind aproape de finalizare. Ungurușan va fi pe lista jucătorilor Pandurilor în cel de-al doilea stagiu din Antalya, din perioada 2-15 februarie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.