RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari pleacă în cantonament la Herculane

/ 30 ianuarie 2012

Pentru Minerul Mătăsari va începe o perioadă grea, jucătorii lui Nicolae Ungureanu intrând de marți în cantonament la Herculane, acolo unde se va pregăti în următoarele 10 zile.

Echipa mătăsăreană a disputat săptămâna trecută numai unul dintre amicalele programate, cel de la Motru, încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Minerul Motru, partida cu Jiul Petroșani fiind suspendată de comun acord din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

După ce s-a despărțit în această iarnă de trei jucători, Chiriac, Lupșoiu și Murdărea, Minerul Mătăsari a înregimentat alți trei jucători și a închis deja lotul pentru retur: „Vom merge la Herculane cu un lot de 25 de jucători, noutățile fiind mijlocașii Daniel Sandu, de la FC Olt, și Dan Ciociană, de la Vișina Nouă, și fundașul stânga Alin Apetroaie, jucător care revine la echipa noastră după un împrumut la Știința Turceni. Cei trei vor fi singurele noastre achiziții din această perioadă pentru că noi considerăm că lotul pe care îl pregătim trebuie să fie și cel cu care să jucăm. Nu mergem pe principiul de a aduce jucători în ultimul moment, care să nu se pregătească alături de ceilalți jucători și nici să se pregătească cu noi și să plece în altă parte nu ne poate fi pe plac”, a declarat directorul sportiv al Minerului Mătăsari, Adelin Șolea. Acesta a mai precizat că, dacă vremea o va permite, se vor perfecta 2-3 jocuri amicale cu echipe aflate în zonă în această perioadă, dar în principal soarta jucătorilor va fi aceea de a efectua o pregătire fizică bună care să-i ajute în retur.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.