RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș încearcă să convingă jucători să semneze cu Pandurii

/ 30 ianuarie 2012

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraș, își vrea echipa completă la plecarea în al doilea stagiu de pregătire, așa că a decis să se implice mai mult în aducerea de noi jucători.

Grigoraș spune că nu va forța mâna conducerii considerându-se doar un angajat al clubului, dar a primit promisiuni din partea acestora că lotul va fi primenit și va da și el o mână de ajutor pentru ca jucătorii doriți să fie mai ușor convinși să vină la echipa gorjeană: „M-am gândit şi eu să rezolv personal problema, să nu fiu doar antrenor, dar din păcate nu am reuşit să-i aducem încă pentru că m-am întâlnit cu diverse situaţii, ori s-a cerut prea mult pe respectivii jucători pe care îi vroiam, ori nu i-a lăsat pur şi simplu să plece de la echipa la care sunt acum din diferite motive. Am însă speranţe că cel puţin unul dintre aceste cazuri se va concretiza, nu pot să vă spun numele lor, dar pot să vă dezvălui că e vorba de jucători din Liga I sau chiar din Liga a II-a. De aceea, s-ar putea să nu mai ajung la Târgu Jiu zilele următoare, după reluarea pregătirii, pentru că mă voi întâlni personal cu unul sau doi dintre jucătorii pe care dorim să îi aducem la Pandurii şi găsesc că e normal să vorbim. Poate îi conving mai uşor aşa”, a declarat antrenorul Pandurilor. Acesta a dezvăluit că negocierile cu trei jucători aflați în acest moment la echipe din România sunt în tratative destul de avansate cu gruparea gorjeană.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

Nu sunt comentarii

  • jean spune:

    cu stima domn profesor un jucator interesant la sportul tirnacop,dvs vi se potrivesc astia tineri multa bafta

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.