RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Leonard Bibirig: „Noi, ca echipă, nu avem ce să reproșăm arbitrilor”

/ 29 ianuarie 2012

Deși directorul tehnic al Bucovinei Suceava, Petru Ghervan, s-a declarat nemulțumit de arbitrajul cuplului Nica-Barbu, antrenorul echipei moldave spune că arbitrajul a fost unul bun.

„Nu comentez arbitrajul. Dacă știam arbitraj, mă apucam de arbitraj. Sunt alții care trebuie să compare maniera de arbitraj. Eu cred că a fost un arbitraj bun, fără să fiu subiectiv. Pasele greșite sau cele la intercepție nu le dau arbitrii. La fel și ratările din situație de unu la unu. Noi, ca echipă, nu avem ce să reproșăm arbitrilor. Nu comentez ceea ce spune domnul Ghervan”, a declarat Leonard Bibirig despre prestația arbitrilor Nica și Barbu la meciul de la Târgu Jiu dintre Energia și Bucovina Suceava.

Despre meci și victoria echipei sale, Bibirig spune că Bucovina merita cele două puncte și a evidențiat evoluția portarului său, Șelaru având la Târgu Jiu o prestație de excepție:  „A fost un meci aprig disputat între două echipe foarte echilibrate. Diferența în acest meci s-a văzut în poartă, cu un plus pentru cea a noastră, chiar dacă și a celor de la Târgu Jiu a fost spre bine. Dorința de victorie a jucătorilor noștri a făcut diferența. A fost un meci cu multe greșeli tehnice. Poate e și normal pentru că este doar a doua etapă după întrerupere. Sperăm ca pe parcurs aceste greșeli să nu mai apară”, a concluzionat Leonard Bibirig.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.