RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a învins Nova Mama Mia Becicherecul Mic cu 1-0

/ 29 ianuarie 2012

Într-un meci amical disputat duminică la Mehadia, Jiul Rovinari a dispus cu 1-0 (1-0) de Nova Mama Mia Becicherecul Mic, echipă ce ocupă locul 13 în seria a V-a a Ligii a III-a.

„Meciul s-a disputat pe un teren foarte greu, cu zăpadă mare, care era și înghețată. E bine că am reușit să ne impunem, dar nu cred că vom mai juca și al doilea amical în aceste condiții pentru că nu vreau să mă aleg cu jucători accidentați. Mai bine facem un antrenament bun decât să riscăm prea mult. Golul a fost înscris de Fotescu, iar în repriza secundă am avut două mari ocazii prin Văcaru, care a scăpat singur cu portarul advers, prima dată, din 6 metri reluând peste poartă, a doua oară trâgând pe lângă buturi”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, antrenorul Jiului, Cătălin Trofin.

În prima repriză, Trofin i-a trimis pe teren pe Nicolae – Vozaru, Ahrițculesei, Costescu, Mondescu – Tudorache, Goșa, Popescu, Davițoiu – Fotescu, Bugă, în repriza secundă fiind trimiși pe teren și Constantinescu, Trocan, Toader, Săulescu, Șoșoi, Stanciu, Stoian, Filipescu, Duroi (jucător aflat în probe), Văcaru și Popovici.

Următorul joc amical al Jiului, dacă antrenorul Trofin va dori ca acesta să se mai dispute, este programat pe 3 februarie, contra celor de la Autocatania Caransebeș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.