RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș, nemulțumit de greșelile de la finalizare

/ 29 ianuarie 2012

Partida cu Bucovina Suceava a fost pierdută de Energia din cauza erorilor de la finalizare, este părerea antrenorului Liviu Andrieș.

Tehnicianul echipei gorjene crede că dacă Asoltanei ar fi marcat din situațiile de unu la unu pe care le-a avut sau dacă Șandru nu ar fi ratat la 26-26 o situație foarte bună, alta ar fi fost soarta partidei: „Sunt dezamăgit. Știam că ne așteaptă un meci greu. Ne-a dat puțin peste cap și această reprogramare, dar nu este o scuză pentru noi. Trebuie să vedem unde amgreșit și se pare că cele mai multe greșeli le-am avut la finalizare. Acolo cred că s-a făcut diferența. În plus, Șelaru a închis poarta, iar pe Asoltanei, când ratează una sau două aruncări, fiind un jucător de moral, greu îl mai reprogramezi. Dacă Șandru ar fi dat gol din extremă cu o fază înainte, probabil nu mai aveam nici acea greșeală de schimbare… Dacă dădea golul, aveam noi 27-26 și n-ar mai fi fost această situație. Ei știu cine trebuie să iese, cine să intre, dar, șuați de val, au greșit acolo…”, a declarat Liviu Andrieș.

Asoltanei a marcat în meciul cu Bucovina de trei ori din opt aruncări, în vreme ce Șandru a înscris tot de trei ori, dar din 12 încercări.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.