RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meciul Energiei cu Bucovina Suceava a fost amânat

/ 26 ianuarie 2012

Etapa a XIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin pare a fi una cu ghinion de vreme ce meciul dintre Energia Pandurii Târgu Jiu și Bucovina Suceava, meci care ar fi trebuit să joace vineri de la ora 18:00, a fost amânat din cauza condițiilor meteo.

Astăzi, în jurul prânzului, delegația echipei sucevene a rămas înzăpezită în zona Focșaniului, iar oficialii moldovenilor au cerut Energiei să accepte amânarea partidei. Astfel, în urma discuțiilor avute de președintele secției de handbal a clubului gorjean, Gore Popescu, cu oficialii Bucovinei, meciul se va juca duminică, de la ora 11:00. Chiar dacă antrenorul Liviu Andrieș și jucătorii și-ar fi dorit ca meciul să se joace măcar la ora 18:00, oră la care echipa gorjeană își desfășoară de regulă meciurile de pe teren propriu, Gore Popescu a acceptat ca jocul să se dispute la ora 11:00, oră agreată de suceveni, invocând faptul că este vorba de un caz special.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.