RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amicalul cu FK Baku este în pericol de a nu se mai disputa

/ 26 ianuarie 2012

Condițiile meteo nu sunt vitrege numai în România, ci și în Antalya, acolo unde se înregistrează averse de ploi și vânt puternic, condiții care pun sub semnul întrebării disputarea ultimului meci al Pandurilor din acest prim stagiu de pregătire.

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, a declarat pentru www.sportingorj.ro că speră ca totuși meciul să se dispute: „Am văzut ce este în România, dar vă spun că nici aici, în Antalya, lucrurile nu stau foarte bine. Este posibil ca meciul cu echipa azeră să nu se mai dispute, asta tot din cauza condițiilor meteo extrem de vitrege. Totuși, sperăm ca până la ora jocului să se îndrepte vremea și să putem să susținem și acest ultim joc amical din acest stagiu”, a anunțat oficialul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • JeZzY spune:

    Gorj League Patch pentru Football Manager 2012 . Vrei propria ta echipa in FM 12 ? Ajuta la research-ul pentru unul din cele mai interesante patch-uri create vreodata pentru Gorj . Haideti cu totii sa ajutam la creearea acestui patch si sa ne bucuram ca cineva ne acorda atentie . Intra aici pentru mai multe detalii http://pumasediting.wordpress.com/

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.