RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari se pregătește în cantonamentul de la Herculane

/ 25 ianuarie 2012

Jiul Rovinari se pregătește pentru returul de foc ce va urma în cantonamentul de la Herculane, acolo unde antrenorul Cătălin Trofin își călește jucătorii pentru partea a doua a campionatului.

Tehnicianul rovinărean spune că în lotul deplasat la Herculane, în afara lui Costescu, transferat de Jiul în această iarnă, și-au mai făcut loc și alți trei jucători noi care vor fi testați în această perioadă: „Am luat în cantonament doi jucători de la echipa a doua, din liga a V-a, pe Goșa și Trocan, dar și pe Săulescu, de la Pandurii II, din vechiul lot am decis să renunțăm la Lăcătușu și Ecobici”, a declarat Cătălin Trofin. Acesta este este mulțumit de condițiile pe care le are echipa sa în acest cantonament, dar are și o mică problemă: „Avem condiții bune de cazare, masă, putem face și bazin, dar avem o problemă cu traseul. Traseul pe care îl aveam stabilit, un vechi drum forestier, a fost asfaltat și de ce am fugit de la Govora, unde nu ne convenea că alergam pe asfalt, am dat și la Herculane. E bine că acum a nins și nu mai alergăm direct pe asfalt, dar rămâne să vedem cum va fi vremea și în continuare”, a mai spus Trofin.

În perioada pe care echipa o va petrece la Herculane, Trofin a perfectat două jocuri de verificare și ar mai putea juca și un al treilea: „Pe lângă meciurile amicale cu Autocatania Caransebeș și Nova Mama Mia Becicherecul Mic am mai putea să jucăm și cu Gaz Metan Severin. Marian Bondrea nu este adeptul jocurilor în această perioadă, dar, dacă va fi mulțumit de jucători și va dori să le ofere și un joc, am vorbit cu secundul lor și suntem pe lista lor”, a încheiat Cătălin Trofin.

La finalul antrenamentului din această seară, antrenorul Cătălin Trofin a spus că le va da jucătorilor săi o câte o bere făcând cinste de ziua lui. Sport în Gorj ține să-i ureze tânărului antrenor al Jiului Rovinari un călduros La mulți ani, multă sănătate și o carieră cât mai frumoasă în antrenorat!

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • JeZzY spune:

    Gorj League Patch pentru Football Manager 2012 . Vrei propria ta echipa in FM 12 ? Ajuta la research-ul pentru unul din cele mai interesante patch-uri create vreodata pentru Gorj . Haideti cu totii sa ajutam la creearea acestui patch si sa ne bucuram ca cineva ne acorda atentie . Intra aici pentru mai multe detalii http://pumasediting.wordpress.com/

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.