RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari, nevoită să schimbe toată linia de fund

/ 25 ianuarie 2012

Una dintre protagonistele luptei pentru promovare în seria a IV-a din Liga a III-a, Jiul Rovinari, are probleme serioase în ceea ce privește alcătuirea liniei de fund, titularii din toamnă urmând a lipsi în retur din diferite motive.

Dacă în tur Jiul Rovinari se baza pe o defensivă solidă, alcătuită din Trașcă, Cîrciumaru, Amzucu și Trofin, din primăvară ea va avea de suferit cel puțin la nivel de omogenitate.

O despărțire certă este cea de fundașul drepta Claudiu Trașcă, acesta fiind transferat în Liga a II-a, la Gloria Bistrița: „Trașcă are o bună oportunitate, l-a convins pe Nae Manea și i-am acordat transferul. Nu am luat bani pe el, dar avem o clauză prin care avem 30% dintr-un eventual transfer ulterior al lui la o altă echipă. Este un jucător care ne-a ajutat foarte mult, are niște calități care îl pot ajuta să se impună la Gloria Bistrița și, la 27 de ani, nu ne puteam opune acestui transfer care îi poate schimba cariera”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, managerul general al Jiului Rovinari, Constantin Podaru. Acesta a mărturisit că echipa sa trecem printr-o perioadă grea la nivelul fundașilor, acolo de unde va lipsi și Cîrciumaru: „Are ligamentele rupte și vreme de 7-8 luni nu ne vom mai putea baza pe el. Încercăm să găsim un medic bun, la București sau Timișoara, pentru a se opera”, a mai spus oficialul Jiului. Nici căpitanul Jiului nu va mai juca în retur la echipa din Rovinari, care va merge la Petrofac Țicleni, în liga a IV-a: „Trebuie să ne gândim că și Amzucu are o vârstă. Ne-a spus că are o oportunitate să se angajeze la o companie petrolieră din localitatea sa și, dacă e așa, nu ne putem opune, e vorba de viitorul lui, așa că îi vom acorda transferul”, a completat Podaru. În final, pe banda stângă, antrenorul Cătălin Trofin a ales să intre pe teren doar dacă situația o va impune, el antrenându-se în continuare cot la cot cu ceilalți jucători, dar va juca doar în cazuri speciale.

Pentru a suplini lipsa acestor jucători, Jiul a adus deja un fundaș central și mai poartă discuții cu alți doi jucători: „La nivelul fundașilor, l-am transferat pe Costescu și mai suntem în discuții cu alți doi fundași centrali, unul de la o echipă de liga a III-a și unul de la liga a II-a. Pe benzi consider că avem destui jucători care să acopere benzile, jucători tineri care au astfel ocazia să se afirme”, a completat managerul general al rovinărenilor, Constantin Podaru.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • lulu spune:

    Ti-ai batut joc de echipa asta ai reusit sa faci dle city penal.Ai cerut si pe Trasca banii pina in ultima clipa dar nu ti-a iesit ,noroc cu dl primar care ti-a dat peste nas si i-a dat drumul baiatului.Stim toata echipa ce faci, acum te-ai ales si cu primele lor, nu????

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.