RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bogdan Ungurușan, soluția Pandurilor pentru banda dreaptă

/ 25 ianuarie 2012

După accidentarea lui Adrian Rusu, Pandurii a rămas descoperită pe partea dreaptă, oficialii gorjeni orientându-se rapid pentru acoperirea postului.

„Unguruşan e o soluţie, i-am spus-o preşedintelui, Pârvulescu ştia şi el, iar astăzi aşteaptă să aibă o întâlnire cu Florian Walter, care este în Antalya. Am vorbit cu jucătorul, ar fi de acord, să vedem acum în ce condiţii s-ar putea face transferul. I-au dat drumul liber după câte am înţeles. Vreau să-l luăm pentru că e un jucător pe care eu îl ştiu şi sunt convins că, până se va reface Pleaşcă, până se va reface Adi, ar putea fi o soluţie fără probleme. Poate fi şi o soluţie de viitor, nu numai pe termen scurt. Adi Rusu poate să joace şi fundaş central. Întotdeauna trebuie să ai doi jucători pe post, nu?

Nu ştiu cum va decurge recuperarea lui Pleaşcă. Oricum până în vară nu pot să profit de el”, a declarat Petre Grigoraș despre soluția găsită pentru postul de fundaș dreapta după ultima accidentare din lotul gorjenilor.

Grigoraș are puterea de a și glumi pe seama deselor probleme avute de jucătorii Pandurilor care au acoperit de-a lungul timpului postul de fundaș dreapta: „Parcă partea dreaptă e blestemată la noi, începând de la Matei, Pleaşcă, Adi. Toţi cad pe capete. Ar trebui să schimb sistemul, să jucăm cu trei fundaşi centrali, să nu mai am pe cine pune în dreapta să nu se mai accdienteze jucătorii. Cred că e vreo păpuşică pe acolo care e înțepată, i se fac farmece…”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

De serviciile lui Bogdan Ungurușan nu sunt interesați doar cei de la Pandurii, fostul jucător al celor de la U Cluj fiind și pe lista lui Răchită pentru un eventual transfer la Petrolul.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.