RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rusu, la control la Pompiliu Popescu

/ 24 ianuarie 2012

Accidentat în prima repriză a meciului cu MSV Duisburg, Adrian Rusu așteaptă un verdict din partea medicilor pentru a vedea cât de gravă este problema sa.

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, spune că jucătorul va merge va merge la doctorul echipei naționale: „Vim merge cu Rusu la domnul Pompiliu Popescu și vom afla în 2-3 ore cât de gravă este accidentarea sa. Noi sperăm să nu fie atât de gravă, să fie doar o întindere a ligamentelor, să stea 2-3 săptămâni după care să reia pregătirea. Genunchiul i s-a umflat ușor, dar tragem speranțe că nu este vorba de o ruptură. Asta e viața în fotbal, astfel de probleme intervin inevitabil. Cel mai mult ne dorim ca după astfel de cantonamente să ne întoarcem cu tot lotul apt, fără probleme medicale grave. Sunt sigur că Rusu va trece peste această problemă, el este un luptător”, a explicat Pîrvulescu situația fundașului dreapta al Pandurilor.

Deși în acest moment Pandurii are mai mulți jucători cu diverse probleme medicale, Pîrvulescu spune că aceștia vor reveni în curând la pregătire: „Accidentarea lui Rusu este singura problemă serioasă din lotul nostru. Voiculeț s-a antrenat deja cu echipa, Cardoso are nevoie de un repaus de doar 2-3 zile, Mingote este și el OK, a avut o ușoară tendinită, dar nu sunt probleme. Maxim face deocamdată antrenamente separat, dar în al doilea stagiu va fi 100% apt și se va antrena cu echipa”, a mai spus oficialul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.