RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii câștigă cu Duisburg, dar pierd trei jucători

/ 23 ianuarie 2012

Eșecurile la limită în fața celor de la Karlsruher și Energie Cottbus au fost lăsate în urmă de Pandurii, care au reușit un joc bun în prima repriză cu MSV Duisburg, joc care le-a adus și trei goluri ce le-au asigurat primul succes din stagiul din Antalya.

Cu o formulă aproape de cea ideală, din care însă a lipsit Pintilii, ajuns în cantonamentul naționalei, Pandurii a dominat clar prima parte a întâlnirii cu echipa din Duisburg, elevii lui Petre Grigoraș având primele ocazii ale meciului. Matulevicius a avut prima ocazie în minutul 3, apoi Batin a avut o preluare largă în careul nemților și scorul a rămas nemodificat. Vârful lituanian a trimis puternic cu capul din marginea careului mic în minutul 12, dar portarul neamț a respins iar apoi mingea a căzut pe transversală și a ieșit în corner. Avea să fie doar o amânare a deschiderii scorului, Batin șutând puternic din marginea careului mare în minutul 18, șutul său fiind deviat de Hoffman în propria poartă.

După ce Hoffman a fost în minutul 22 aproape de a-și repara greșeala și a educe egalarea, trei minute mai târziu Pandurii a purtat un contraatac în viteză, iar după o schimbare de direcție ce a adus mingea la Batin, centrarea acestuia a fost reluată în plasă din fața porții de Matulevicius. Acesta a reușit să scoată și un penalti, în minutul 33, el fiind faultat în colțul careului mare de Kern, iar Călin Cristea nu a greșit de la punctul cu var, scorul devenind astfel 3-0 pentru gorjeni. Domovchiyski a prins un șut de zile mari în minutul 40, Lazar a plonjat disperat, dar mingea a lovit bara laterală și a poposit în poartă stabilins scorul pauzei, asta în ciuda unor ocazii foarte mari avute de nemți pe finalul primei reprize, Bollman și Brosinski fiind cei care au creat panică în careul Pandurilor.

După ce în prima repriză i-a pierdut din cauza unor accidentări pe Rusu, Voiculeț și Cardoso, Petre Grigoraș a schimbat la pauză toată echipa, iar acest lucru a fost resimțit serios în jocul Pandurilor. Echipa gorjeană, în care și-au făcut apariția și trei jucători aflați în probe, francezul Brahmia, italianul Campisi și portughezul Noguero, nu a mai avut același joc convingător din prima repriză, Duisburg a controlat mai bine mijlocul terenului și s-a apropiat mai periculos de poarta Pandurilor. Jula a reluat cu capul din marginea careului mic o centrare perfectă a lui Gjsula în minutul 53 reducând din handiucap, iar în minutul 57 Gjsula a fost aproape de egalare, dar șutul acestuia din poziție excelentă a trecut peste poartă, iar gorjenii au bifat primul succes în Antalya.

Pandurii Târgu Jiu – MSV Duisburg 3-2 (3-1)

Au marcat: Batin (min. 18), Matulevicius (min. 25), Cristea (min 33 din penalti) / Domochiyski (min. 40), Jula (min. 53)

Pandurii: Lazar (min. 46 Horvat) – Rusu (min. 30 Popete), Viera (min. 46 Neagu), Cardoso (min. 40 Tătaru), Vlad (min. 46 Unguru) – Voiculeț (min. 30 Avramescu), Nistor (min. 46 Campisi), Cristea (min. 46 Brahmia) – Grigoraș (min. 46 Bucur), Matulevicius (min. 46 Lemnaru), Batin (min. 46 Noguero, min. 75 R. Dumitru). Antrenor: Petre Grigoraș.

MSV Duisburg: Fromlowitz – Berberovic, Hoffman, Bollman, Kern – Brosinski, Pamic, Sukalo, Wolze – Domovchiyschi, Jula. Au mai intrat: Muller, Baljak, Hennen, Reiche, Gjsula, Lazok, Ozturk. Antrenor: Oliver Reck.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • Liviu spune:

    jucatori condescule 4-5 sa completezi lotul s-a vazut si la interviu ca grigoras era mai mult decat ingrijorat ca e lotul subtiat si ca ce i se aduce la probe sunt slabi ce naiba o fi asa greu sa cheltuiesti niste bani sa faci echipa ……cand vinde il doare undeva de echipa(grecu,chiriches,vranjes,stromajer) plus pleasca,bacila,acum rusu accidentati e aproape jumate de echipa numai condescu nu vede…….. lasa ca vine la vara tot aduce niste rebuturi de la impresari care numai el ii gaseste baga banii in buzunar si rezolva treaba ce il intereseaza de oamenii care tin cu echipa asta si au sperante anul asta .RUSINE!!!!!

  • gorj spune:

    ce e cu panarama de popete in teren fratilor!!!!!

  • dan spune:

    s-a vazut clar ca suntem varza la rezerve iar condescu isi bate joc de echipa…a prins gustul banului si nu a facut nici o achizitie,a adus numai petarde liberi de contract pt a nu-i seca lui si lui temelescu bugetul de protocol…este tarziu pt transferuri dupa ce a trecut primul stagiu…numai profitori si lipitori pe langa aceasta echipa…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.