RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru mergeîn cantonament la Sinaia

/ 23 ianuarie 2012

Minerul Motru, după un parcurs destul de bun în turul campionatului, va continua pe banca tehnică alături de Ștefan Nanu, antrenorul mergând și el pe mâna jucătorilor ce l-au ajutat în tur să termine pe locul patru.

Echipa motreană s-a reunit pe 16 ianuarie, dar nu a jucat niciun meci amical până acum. Minerul Motru va juca însă două partide în această săptămână. Miercuri, Minerul Motru va juca pe propriul teren cu Minerul Mătăsari, iar vineri, la Târgu Jiu, va evolua în compania celor de la Pandurii II. Chiar dacă turul a dus cea mai bună clasare a echipei motrene din ultimii ani, antrenorul Fane Nanu speră ca lotul echipei sale să mai primească 3-4 întăriri, dar deocamdată nu s-a stabilit cine va pleca și, în consecință, nici numele jucătorilor ce ar putea pleca nu au fost făcute publice.

Minerul Motru a ales ca și în această iarnă să se pregătească la Sinaia, cantonamentul montan fiind stabilit pentru perioada 30 ianuarie – 8 februarie.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.