RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a cedat cu 2-1 în amicalul cu Simeria

/ 22 ianuarie 2012

Echipa rovinăreană a continuat seria meciurilor amicale din această iarnă cu o confruntare cu cei de la CFR Marmosim Simeria, locul 3 în seria a V-a a ligii a III-a, elevii lui Cătălin Trofin pierzând cu scorul de 1-2 (1-1).

Stoian a reușit să deschidă scorul destul de repede, în minutul 10 a prins un șut bun din afara careului și Jiul conducea cu 1-0. Rovinărenii s-au bucurat doar 20 de minute de acest avantaj pentru că egalarea a venit tot după un șut de la distanță al oaspeților pe care portarul Constantinescu nu a reușit să-l scoată în afara cadrului porții. La pauză, antrenorul jiului, Cătălin Trofin, a schimbat liniile trimițând pe teren o echipă mult mai puțin experimentată și cu jucători pe care i-a reprofilat pentru a le da minute de joc, iar acest lucru s-a văzut în teren. În minutul 70, Vozaru a comis un fault în suprafața de pedeapsă, iar oaspeții au preluat conducerea pe tabeala de marcaj, scorul de 1-2 fiind și cel cu care s-a încheiat partida.

În afara unui bun antrenament, Jiul Rovinari s-a ales după acest meci și cu un nou atacant, oficialii rovinărenilor luând decizia de a-l păstra în lot pe Popovici: „Mi-a plăcut acest jucător. Este arțăgos, știe cu mingea, știe jocul și se vede că a făcut junioratul la Universitatea Craiova și că a fost pe la Victoria Brănești. Popovici este un jucător tânăr, de doar 20 de ani, care promite și care ne va ajuta foarte mult mai ales că și la anul va fi tot jucător sub 21 de ani”, a declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Dacă în privința atacanților pe care-i are în lot pare destul de mulțumit, Trofin spune că problemele sunt la apărare: „Cârciumaru se pare că nu va scăpa fără operație, iar Trașcă are mari șanse de a rămâne la Gloria Bistrița, așa că la linia de fund suntem descoperiți rău”, a mai declarat Trofin.

Marți, echipa rovinăreană va pleca în cantonament la Herculane, acolo unde, în afara meciului deja stabilit cu echipa din Caransebeș, care se va disputa pe 2 sau pe 3 februarie, Jiul a mai perfectat un joc de verificare în compania celor de la Nova Mama Mia Becicherecul Mic, partida urmând a avea loc pe 27 ianuarie.

 Jiul Rovinari – CFR Marmosim Simeria 1-2 (1-1)

Stadion Tineretului Rovinari

A marcat: Stoian (min. 10)

 Jiul Rovinari I: Constantinescu – Tudorache, Costescu, Amzucu, Ahrițculesei – Stanciu, Stoian, Popescu, Davițoiu – Fotescu, Popovici. Antrenor: Cătălin Trofin.

 Jiul Rovinari II: Nicolae – Vozaru, Toader, Barbălungă, Văcaru – Filipescu, Cristescu, Lăcătușu, Mondescu – Bugă, Șoșoi.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.