RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari joacă un amical cu CFR Marmosim Simeria

/ 20 ianuarie 2012

Jiul Rovinari își continuă pregătirea la Rovinari, după meciul amical susținut la Târgu Jiu contra celor de la Pandurii II, elevii lui Cătălin Trofin vor juca mâine și o partidă de verificare contra celor de la CFR Marmosim Simeria.

Partida este programată a începe de la ora 12:00 și va fi folosită de antrenorul Trofin pentru a se lămuri în privința jucătorilor aflați în probe: „În prima repriză voi folosi o formulă de echipă în care voi folosi mai mulți jucători care au fost titulari în tur în care voi introduce și câțiva jucători aflați în probe. Aș vrea să-l văd mai mult la joc pe Popovici, jucătorul venit de la Craiova. Am înțeles că poate juca și în bandă”, a declarat tehnicianul rovinărean.

Jiul Rovinari va continua să se pregătească la Rovinari până pe 24 ianuarie, când va pleca în cantonament la Herculane, acolo unde va efectua un cantonament până pe 3 februarie: „Pentru acest stagiu de pregătire am aranjat un meci amical cu cei din Caransebeș, dar cu siguranță vom mai juca și alte partide de verificare. Minerul Mătăsari va face și ea un cantonament la Herculane, Gaz Metan Severin și echipa din Becicherecul Mic vor fi și ele în zonă, așa că se pare că vom găsi adversari”, a mai spus Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.